Laden...Even geduld aub...

Populaire merken

Onze nieuwsbrief


Service & Garantie

quick_fietsreparatie.jpgSERVICE staat bij Quick Rijwiel Service in grote letters geschreven. En dat geldt niet alleen in onze winkels, maar is juist ook van toepassing op al uw aankopen in onze online-shop.

RIJKLAAR MAKEN

Indien u bij ons uw nieuwe fiets besteld, wordt deze geheel rijklaar bij u afgeleverd. U hoeft slechts de trappers te monteren en het zadel af te stellen op de juiste hoogte. De trappers worden net voor het vervoer van de fiets gedemonteerd om eventuele beschadigingen te voorkomen.

Met uw nieuwe fiets bent u verkeersdeelnemer. Dit dient natuurlijk altijd op de meest veilige wijze te gebeuren. U moet er toch niet aan denken dat u bijvoorbeeld bij een noodstop door de remmen gaat. Daarom zorgen wij voor een grondige inspectie en stellen we alle onderdelen af zoals het hoort! Een veilig gevoel toch?

TEVREDEN KLANTEN

In onze winkels hebben we een gerespecteerde klantenkring van mensen die graag weer een bezoekje brengen wanneer dat onverhoopt nodig mocht zijn, of voor de aanschaf van diverse fietsaccesoires. Deze lijn zetten we dan ook graag voort voor online-klanten.

Er is ons veel aan gelegen dat iedere nieuwe klant een tevreden klant is, en daarom gaan we net iets verder met onze service. Indien u niet (geheel) tevreden bent over uw nieuwe fiets, lossen wij het probleem te allen tijde op, zoals u mag verwachten!

 

GARANTIE

Wij conformeren ons aan de garantievoorwaarden zoals door de fabrikant opgegeven. Mocht het van toepassing zijn, repareren of vervangen wij kostenloos de onderdelen. Ook de werkplaatskosten vallen in dit geval onder de garantievoorwaarden. De garantie geldt altijd op basis van "Bring-in", hetgeen inhoudt dat u voor garantieclaims zelf zorg dient te dragen dat het rijwiel bij onze reparatie-afdeling komt. Uiteraard gaan wij hier soepel mee om